Våre tjenester

Profesjonelle regnskapstjenester for ditt selskap

Regnskapskontoret Karmøy AS gir deg bistanden din bedrift trenger for å lykkes i en hektisk hverdag.

Få regnskapet gjort uten bekymringer.

Kontakt en regnskapsfører

Regnskap i skyen...

Med nettbasert regnskapssystem kan du samle fakturering, lønn og regnskap i samme system. Vår erfaring er at regnskapssystemet Tripletex fungerer ypperlig for de fleste. Systemet har mulighet for elektronisk fakturering, godkjenning i app og integrasjon til både bank og ulike eksterne systemer.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker å finne ut hva som er den beste løsningen for din bedrift.

... eller i den tradisjonelle permen?

Er du en av dem som fortsatt synes det beste er å ha alt på paipir?

Da er du hjertelig velkommen til oss! Vi har gode systemer til å ivareta deg som leverer bilag på papir. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Noe av det vi hjelper våre kunder med:

Fakturering

Regnskapskontoret Karmøy AS tilbyr tjenester innen fakturering, purring og inkassosaker. Våre fleksible systemer skreddersys hvert enkelt firma, fra enkeltmannsforetak til større bedrifter.

Bilagshåndtering / bokførsel

Vi tar oss av dine bilag på den måten som passer deg best. Om du ønsker å bruke mobilen eller fortsatt sverger til ringpermen; vi fikser!

Lønn

Lønn er en viktig oppgave for alle firma med ansatte. Dine medarbeidere har forventninger og krav om at utbetalinger skjer smertefritt. Senk skuldrene og la oss ta oss av jobben.

Årsregnskap

Årsregnskap er et viktig redskap for å få et oversiktlig perspektiv på året som har gått. Vi utfører alle oppgaver i forbindelse med rapportering av årsregnskap og ligningspapirer innenfor riktige tidsfrister.

Rådgivning

Vi har lang fartstid med regnskapsføring i forskjellige bransjer. Vår kompetanse gjør oss til en trygg samtalepartner og rådgiver for din bedrift. Vi jobber tett med våre kunder og ønsker å yte best mulig service uansett størrelse på oppdrag. Sammen kommer vi fram til den beste løsningen for deg og din bedrift.

Andre regnskapstjenester

Har du behov for hjelp med andre tjenester? Vi jobber alltid for å finne den beste løsningen for hver enkelt bedrift. Hos oss kan du gjøre deler av regnskapet selv, eller sette bort hele jobben til oss.

Ring oss på 52 84 85 70 eller send oss en e-post for å finne ut hvordan vi kan bistå din bedrift.

Ønsker du nærmere informasjon om våre tjenester?

Kontakt oss i dag!