Våre tjenester

Profesjonelle regnskapstjenester for ditt selskap

Regnskapskontoret Karmøy AS gir deg den profesjonelle bistanden din bedrift trenger for å lykkes i en hektisk hverdag. Få regnskapet gjort riktig uten bekymringer.

Kontakt en regnskapsfører

Noen av våre ordinære arbeidsoppgaver:

Fakturering

Regnskapskontoret Karmøy AS tilbyr tjenester innen fakturering, purring og inkassosaker. Våre fleksible systemer skreddersys hvert enkelt firma, fra enkeltmannsforetak til større bedrifter.

Bilagshåndtering / bokførsel

Vi tar oss av dine bilag på den måten som passer deg best. Om du ønsker å bruke mobilen eller fortsatt sverger til ringpermen; vi fikser!

Lønn

Lønn er en viktig del i hvilket som helst firma med flere ansatte. Dine medarbeidere har forventninger og krav om at utbetalinger skjer smertefritt. Senk skuldrene og la oss ta oss av jobben.

Årsregnskap

Årsregnskap er et viktig redskap for å få et oversiktlig perspektiv på året som har gått. Vi utfører alle oppgaver i forbindelse med rapportering av årsregnskap og ligningspapirer innenfor riktige tidsfrister.

Rådgivning

Vi har lang fartstid med regnskapsføring i forskjellige bransjer. Vår kompetanse gjør oss til en trygg samtalepartner og rådgiver for din bedrift. Vi jobber tett med våre kunder og ønsker å yte best mulig service uansett størrelse på oppdrag. Sammen kommer vi fram til den beste løsningen for deg og din bedrift.

Andre regnskapstjenester

Har du behov for hjelp til andre tradisjonelle regnskapstjenester?  Vi brenner for å finne den optimale løsningen for hver enkelt bedrift. Hos oss kan du gjøre deler av regnskapet selv, eller sette bort hele jobben til en autorisert regnskapsfører.

Ring oss på 52 84 85 70 eller send oss en e-post for å finne ut hvordan vi kan bistå din bedrift.

Ønsker du nærmere informasjon om våre tjenester?

Kontakt oss i dag!